Web Analytics Made Easy - StatCounter

Bucuresti, Sector 3, Sos. Mihai Bravu 327

Echipă calificată cu peste 25 ani experiență!

Montaj sindrila bituminoasa

Acoperis sindrila bituminoasa

S-ar putea ca acoperișul șindrila bituminoasa sa fie cel potrivit pentru casa ta. Spune-ne toate detaliile, iar în urma acestora vom decide, împreună, dacă acest acoperiș este soluția potrivită. Este bine să te consulți cu un expert înainte de a lua decizia finală.

Șindrila bituminoasa a fost și va fi în continuare o alegere înțeleaptă. Mai mult decât atât, este accesibil să optezi pentru un astfel de montaj.

Avantaje sindrila bituminoasa

  Preț accesibil

Șindrila bituminoasa nu este deloc costisitoare. Are prețuri accesibile.

  Ușor de întreținut

Se numără printre unele dintre cele mai ușor de întreținut materiale.

  Greutate redusă

Șindrila bituminoasa face parte din categoria materialelor ușoare.

Garanția noastră

Materiale Premium

Lucrăm doar cu materiale de bună calitate, pentru rezultate pe măsură.

Garanția Lucrării

Îți garantăm faptul că lucrarea va ieși exact așa cum îți dorești!

Promptitudine

Ne respectăm cuvântul dat cu privire la timpul de executare.

Caracteristici privind calitatea

Iată câteva dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în calcul atunci când se dorește un acoperiș cu șindrila bituminoasa.

  Montajul

Calitatea vieții acoperișului depinde în exclusivitate de montaj. Pe termen lung, o lucrare slab executată va atrage după sine cheltuieli în plus fie pentru servicii de reparații, fie pentru servicii de montaj.

  Sistemul de prindere

Ca și în cazul montajului, sistemul de prindere poate influența durata de viață a acoperișului. Tocmai de aceea, înainte de construcție sau montaj se va lua în calcul tipul climei din zona în care locuința este amplasată.

  Eficiența

Poate că nu știai, dar materialul care stă la baza învelișului poate avea un impact surprinzător asupra consumului de energie al locuinței.

  Functionalitatea

Întotdeauna, fără excepții, materialele care se folosesc pentru învelirea acoperișului trebuie să fie în concordanță cu funcționalitatea clădirii pentru care se dorește un acoperiș.

Întrebări Frecvente

Cat rezista sindrila bituminoasa?

Cei care își propun să achiziționeze acest tip de învelitor își pun foarte des această întrebare. Poate chiar și tu te afli în aceeași situație. Vrem să te informăm cu privire la durata de viață a șindrilei bituminoase, care se extinde pe o perioadă de 50 de ani.

Majoritatea producătorilor, însă, oferă o șansă de viață a acesteia de aproximativ 15 ani. Rezistența și perioada de viață depind, totuși, în mare parte de clima zonei în care este amplasat imobilul.

O locuință aflată în zonă de munte cu acoperiș din șindrila bituminoasa va avea o durată de viață mai lungă. Însă odată cu prezența razelor de soare puternice, șindrila bituminoasă, în timp, se degradează.

Un acoperiș cu șindrila bituminoasa a unei case localizate într-o zonă de șez este mai puțin rezistent în timp, ceea ce este un adevărat dezavantaj.

De ce este atât de important suportul pe care urmează să montez șindrila?

Cât despre suportul pe care urmează să fie montată șindrila, acesta trebuie să fie continuu, foarte bine uscat și nu în ultimul rând, montat conform tuturor specificațiilor tehnice. Nu se dorește un suport discontinuu, întrucât acesta generează nu doar probleme tehnice, ci și probleme din punct de vedere estetic.

Deoarece șindrila este un material flexibil, orice denivelare a suportului se va observa și în cazul învelitoarelor. Scândura verde, de asemenea, va accentua spațiile dintre  scândură, șindrila urmând să nu mai aibă suport solid. Nu este de mirare faptul că în acest mod este sensibilă condițiilor meteo nefavorabile și vântului.

Între astereală și șindrilă, recomandăm montarea unei membrane din poliester bitumat pentru protecție maximă.

Servicii

5

Reparatii acoperis

3

Montaj acoperis

5

Montaj tigla metalica

5

M. sindrila bituminoasa

5

Montaj tabla cutata

5

Montaj tigla ceramica

5

Montaj tabla faltuita

5

M. elemente acoperis

5

Dulgherie acoperis

Apelează La Experți
0722 758 434