Web Analytics Made Easy - StatCounter

Bucuresti, Sector 3, Sos. Mihai Bravu 327

Echipă calificată cu peste 25 ani experiență!

Montaj tabla cutata

Acoperis tabla cutata

Printre acoperișurile cele mai ieftine se vor număra mereu acoperișurile cu tabla cutata. Acestea nu doar că au un preț avantajos, ci se remarcă printr-un raport calitate-preț excelent.

Ia legătura cu unul dintre experții noștri și află dacă tabla cutata este o soluție potrivită pentru acoperișul pe care ți-l dorești pe viitor. Te ajutăm oricând cu cel mai mare drag!

Avantaje tabla cutata

  Costuri reduse

Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la costurile tăblii cutate

  Durata de viață

Tabla cutată de bucură de o durată de viață lungă.

  Greutate redusă ( <5kg/m²)

Tabla cutată este unul dintre cele mai ușoare materiale de construcții.

Garanția noastră

Materiale Premium

Lucrăm doar cu materiale de bună calitate, pentru rezultate pe măsură.

Garanția Lucrării

Îți garantăm faptul că lucrarea va ieși exact așa cum îți dorești!

Promptitudine

Ne respectăm cuvântul dat cu privire la timpul de executare.

Caracteristici privind calitatea

Iată câteva dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în calcul atunci când se dorește un acoperiș cu tablă cutată.

  Montajul

Calitatea vieții acoperișului depinde în exclusivitate de montaj. Pe termen lung, o lucrare slab executată va atrage după sine cheltuieli în plus fie pentru servicii de reparații, fie pentru servicii de montaj.

  Sistemul de prindere

Ca și în cazul montajului, sistemul de prindere poate influența durata de viață a acoperișului. Tocmai de aceea, înainte de construcție sau montaj se va lua în calcul  tipul climei din zona în care locuința este amplasată.

  Eficiența

Poate că nu știai, dar materialul care stă la baza învelișului poate avea un impact surprinzător asupra consumului de energie al locuinței.

  Functionalitatea

Întotdeauna, fără excepții, materialele care se folosesc pentru învelirea acoperișului trebuie să fie în concordanță cu funcționalitatea clădirii pentru care se dorește un acoperiș.

Întrebări Frecvente

De ce se folosește tabla cutată îndeosebi la clădirile comerciale și industriale?

Clădirile industriale și comerciale nu necesită izolație termică. Pentru cei care doresc să construiască diferite spații, tabla cutată este perfectă nu doar pentru partea exterioară, ci și pentru cea din interior. Aceasta este foarte ușor de montat, tocmai pentru că are o greutate redusă, sub 5kg/m².

Atât acoperișul, cât și pereții clădirilor de acest fel pot fi construite cu ajutorul tablei zincate cutate.

Din ce este fabricata tabla cutata?

Plăcile din tablă cutată sunt fabricate, în genere, din fier sau din oțel galvanizat. Forma unică pe care acestea o au este foarte ușor de recunoscut, plăcile putându-se îmbina extrem de ușor.

Știai și că tabla cutată este una dintre cele mai populare alegeri din România? Asta se datorează în special prețului aferent și structurii ușoare.

Deși materialul acesta este unul ușor, structura și compoziția sa îl transformă într-unul dintre cele mai rezistente materiale, în ciuda condițiilor nefavorabile la care este expus.

De ce sa imi construiesc acoperisul din tabla cutata?

Tabla cutată este perfectă în acele momente în care nu ești dispus să aloci foarte mulți bani acoperișului. În comparație cu toate celelalte alternative de pe piață, acoperișurile cu tablă cutată rămân soluția cea mai la îndemână.

În cazul tablei cutate vorbim, de asemenea, despre: execuție relativ scurtă, gamă largă de produse, forme și culori diferite, în funcție de preferințe.

Acoperișurile din tablă cutată sunt cel mai des observate în cazul depozitelor, silozurilor, fermelor agricole, centrelor comerciale, sălilor de sport și centrelor sportive și nu în ultimul rând, în cazul unităților de producție.

Servicii

5

Reparatii acoperis

3

Montaj acoperis

5

Montaj tigla metalica

5

M. sindrila bituminoasa

5

Montaj tabla cutata

5

Montaj tigla ceramica

5

Montaj tabla faltuita

5

M. elemente acoperis

5

Dulgherie acoperis

Apelează La Experți
0722 758 434