Web Analytics Made Easy - StatCounter

Bucuresti, Sector 3, Sos. Mihai Bravu 327

Echipă calificată cu peste 25 ani experiență!

Montaj tabla faltuita

Acoperis tabla faltuita

Prețurile aferente tablei fălțuite, dar și flexibilitatea tablei sunt doar două dintre aspectele pe care clienții le caută. Ghidându-se după acestea, ajung la concluzia că, într-adevăr, acest tip de tablă este o soluție bună.

Crezi că aceasta este potrivită și pentru acoperișul tău? Dă-ne un semn și îți oferim șansa de a discuta cu un expert toate detaliile!

Avantaje tabla faltuita

  Costuri reduse

Tabla fălțuită vine la pachet cu cele mai accesibile costuri.

  Flexibila & rezitenta

Este de departe unul dintre cele mai flexibile și rezistente materiale.

  Ușor de întreținut

O întreținere odată la câțiva ani este suficientă.

Garanția noastră

Materiale Premium

Lucrăm doar cu materiale de bună calitate, pentru rezultate pe măsură.

Garanția Lucrării

Îți garantăm faptul că lucrarea va ieși exact așa cum îți dorești!

Promptitudine

Ne respectăm cuvântul dat cu privire la timpul de executare.

Caracteristici privind calitatea

Iată câteva dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în calcul atunci când se dorește un acoperiș cu tablă fălțuită.

  Montajul

Calitatea vieții acoperișului depinde în exclusivitate de montaj. Pe termen lung, o lucrare slab executată va atrage după sine cheltuieli în plus fie pentru servicii de reparații, fie pentru servicii de montaj.

  Sistemul de prindere

Ca și în cazul montajului, sistemul de prindere poate influența durata de viață a acoperișului. Tocmai de aceea, înainte de construcție sau montaj se va lua în calcul  tipul climei din zona în care locuința este amplasată.

Eficiența

Poate că nu știai, dar materialul care stă la baza învelișului poate avea un impact surprinzător asupra consumului de energie al locuinței.

  Functionalitatea

Întotdeauna, fără excepții, materialele care se folosesc pentru învelirea acoperișului trebuie să fie în concordanță cu funcționalitatea clădirii pentru care se dorește un acoperiș.

Întrebări Frecvente

Este tabla faltuita usor de întreținut?

Fără a-și pierde caracteristicile în timp, tabla fălțuită se numără printre unele dintre cele mai ușor de întreținut materiale. Pe o perioadă lungă, chiar și de 20 de ani, culorile rămân neschimbate. Așadar, nu este nevoie ca acoperișul să fie schimbat sau îngrijit într-un anume mod.

Tabla fălțuită poate fi montată chiar și pe fațade?

Întrucât este ușoară, tabla fălțuită poate fi manevrată cu lejeritate de către meseriași, montajul realizându-se la fel de ușor, dacă sunt respectate instrucțiunile comunicate de producător. Este bine să se știe că montarea tablei în falț dublu este cea care asigură impermeabilitatea acoperișului. Odată cu trecerea anilor, de asemenea, șuruburile, fie ele din plastic sau cauciuc, nu se vor deteriora.

Tehnicile corecte de montare a tablei fălțuite permit montarea acesteia chiar și pe fațade. Sistemul de îmbinare se realizează în două etape: fălțuirea panourilor de tablă, respectiv prinderea acoperișului cu clame de astereală, fără perforarea tablei.

De ce să aleg tabla faltuită?

Cunoscută și sub denumirea de tablă pentru acoperiș sau tablă plană moale, tabla fălțuită este un material potrivit pentru acoperișuri, deoarece se definește și maleabilitate. De asemenea, este o soluție chiar și pentru acoperișurile locuințelor moderne.

Ideală este, însă, pentru acele acoperișuri care au o pantă minimă de 4 grade.

Tabla fălțuită este ideală pentru persoanele care au în plan placarea pereților sau crearea unor elemente decorative. Este extrem de facil de prelucrat, este rezistentă și plăcută din punct de vedere estetic.

Servicii

3

Montaj acoperis

5

Montaj tigla metalica

5

M. sindrila bituminoasa

5

Montaj tabla cutata

5

Montaj tigla ceramica

5

Montaj tabla faltuita

5

M. elemente acoperis

5

Dulgherie acoperis

Apelează La Experți
0722 758 434