Web Analytics Made Easy - StatCounter

Bucuresti, Sector 3, Sos. Mihai Bravu 327

Echipă calificată cu peste 25 ani experiență!

Montaj tigla metalica

Acoperis Tigla Metalica

Îți oferim oportunitatea de a afla tot ceea ce este necesar să știi despre acoperișul cu țiglă metalică. Informațiile vin direct de la profesioniști. Așadar, corectitudinea acestora este certificată chiar de către noi, echipa din spate.

Deși foarte simplu, tindem să credem că acest aspect îi determină pe mulți dintre clienți să aleagă acest model de acoperiș.

Avantaje Tigla Metalica

  Preț accesibil

Țigla metalică are printre cele mai bune prețuri de pe piață.

  Durata de viață

Contrat prețului, țigla metalică rezistă în timp chiar și ani buni.

  Montaj ușor

Aceasta se montează foarte ușor și nu necesită efort mare.

Garanția noastră

Materiale Premium

Lucrăm doar cu materiale de bună calitate, pentru rezultate pe măsură.

Garanția Lucrării

Îți garantăm faptul că lucrarea va ieși exact așa cum îți dorești!

Promptitudine

Ne respectăm cuvântul dat cu privire la timpul de executare.

Caracteristici privind calitatea

Iată câteva dintre cele mai importante aspecte care trebuie luate în calcul atunci când se dorește un acoperiș cu țiglă metalică.

  Montajul

Calitatea vieții acoperișului depinde în exclusivitate de montaj. Pe termen lung, o lucrare slab executată va atrage după sine cheltuieli în plus fie pentru servicii de reparații, fie pentru servicii de montaj.

  Sistemul de prindere

Ca și în cazul montajului, sistemul de prindere poate influența durata de viață a acoperișului. Tocmai de aceea, înainte de construcție sau montaj se va lua în calcul  tipul climei din zona în care locuința este amplasată.

  Brandul, calitatea materialului

Pentru toate proiectele pe care le preluăm folosim doar materiale premium, de la cele mai bune branduri. Tabla Lindab și tabla Bilka sunt doar două dintre acestea.

  Functionalitatea

Întotdeauna, fără excepții, materialele care se folosesc pentru învelirea acoperișului trebuie să fie în concordanță cu funcționalitatea clădirii pentru care se dorește un acoperiș.

Întrebări Frecvente

Cât durează montajul învelitorii?

Ca și exemplu luăm un acoperiș a cărui suprafață este de 200mp. Pentru aceste este nevoie de aproximativ 3 zile de montaj. Desigur, totul poate varia în funcție de perioada din an și condițiile meteo. Atunci o montaj poate dura chiar și 4 zile.

De ce este suprafața de tigla metalica mai mare fata de suprafata structurii de lemn?

Este nevoie de o suprafață de țiglă metalică mai mare, deoarece în jur de 13%-15% sunt pierderi rezultate pe urma îmbinării panourilor cu țigla. La aceasta se mai adaugă și pierderea rezultată în urma debitării capetelor panourilor pe perimetrul apelor acoperișului. De exemplu, la o suprafață a acoperișului de 100mp, va fi nevoie de minim 113mp țiglă metalică.

Creeaza condens tigla metalica?

Condensul este unul dintre aspectele cele mai des omise. În cazul țiglei metalice, atâta timp cât în interiorul locuinței predomină o temperatură mai mare decât cea de afară, înseamnă că pe spatele panourilor de țiglă metalică va exista condens. Cât timp? 8-9 luni pe an.

Acest lucru se datorează în special și faptului că spatele țiglei metalice are protecție mult mai redusă, comparativ cu fața țiglei. În cazul în care nu se dorește condens, este obligatoriu ca sistemul de învelitoare să fie ventilat. Se poate opta pentru folia de condens, despre care se poate citi chiar pe pagina noastră.

Chiar conteaza atat de mult sa am o tigla metalica cu Zinc 275g/mp fata de una cu 225g Zinc/mp?

În decursul a 50 de ani este prea probabil ca țigla metalică să ruginească. Asta de datorează oțelului care este protejat nu doar de grund și vopsea, ci chiar și de un strat de zinc puternic.

Muchiile tablei rămân, în schimb, supuse coroziunii. Stratul de 225g Zinc/mp este limita inferioară de protecție pe care o poate asigura unei țigle metalice de 0.5mm.

Recomandarea noastră: minim 275g Zinc/mp pentru țigla de 0.5mm.

Servicii

5

Reparatii acoperis

3

Montaj acoperis

5

Montaj tigla metalica

5

M. sindrila bituminoasa

5

Montaj tabla cutata

5

Montaj tigla ceramica

5

Montaj tabla faltuita

5

M. elemente acoperis

5

Dulgherie acoperis

Apelează La Experți
0722 758 434